Wie ben ik

leer mij kennen

Ik zie kansen, denk mee, blijf kritisch én ben creatief. 
Blij word ik van initiatieven die mensen verbinden, waarbij we elkaar vérder helpen. Maatschappelijk relevante projecten. Maar ook creatieve projecten, film, muziek, dans of theater laten mijn hart sneller kloppen.
Mijn kracht is dat ik goed luister en daardoor abstracte ideeën helder en pakkend kan formuleren. 

Mijn toegevoegde waarde

Wat ik doe is financiële middelen bijeen brengen met fondsen, giften en donaties. Zodat ideeën en projecten worden gerealiseerd. In overleg bepalen we hoe groot mijn bijdrage is en hoeveel werk ik uit handen neem. De kwaliteit van een projectplan en begroting is van cruciaal belang. Aan de hand hiervan beoordeelt de subsidiegever of het project in aanmerking komt voor financiële ondersteuning.

Concrete Voorbeelden


  • Subsidies voor De Werkerij

Een project van Zienn waar jongeren coaching krijgen richting leren en werken.


  • Donaties en giften voor theater maken

Theater maken met kinderen zodat zij even hun zorgen kunnen vergeten.

  • Het realiseren van natuurspeeltuinen

Bij diverse maatschappelijke opvanglocaties in noord Nederland.


  • Subsidie voor aandacht voor maatschappelijke problematiek

Van 'Getekend, sporen van kindermishandeling' zijn documentaires en een boek gemaakt.

een win-win situatie

Fondsen zoeken altijd naar goede projecten om hun doelstellingen te realiseren, samen kunnen we bepalen of jouw organisatie aansluit bij de oproep van een fonds.
Ook als je project is gestart met de hulp van een fonds, blijf ik in beeld en help ik je met de vaak verplichte verantwoording. 
Het inspireert me om bevlogen mensen te ondersteunen en samen te zorgen voor een goede start én verloop van jouw project. 

Ik neem jou werk uit handen. Zo heb jij de tijd om te doen waar je goed in bent én ik doe waar ik goed in ben: een win-win situatie!